FASOLKA ADZUKI BIO 1 kg – BIO PLANET strączkowe

jak zrobić popcorn z kukurydzy z pola, papryka wędzona przyprawa, sok z granatów przeciwwskazania, wit.k2mk7, mydlo czarne, nasiona chia gdzie kupić, bazylia właściwości lecznicze, szampony babuszki agafii opinie, yerba pajarito

FASOLKA ADZUKI BIO 1 kg – BIO PLANET

Kod kreskowy –

Kod kreskowy
5902983782544

PKWiU –

PKWiU
01.11.71.0

Masa:

Masa netto (g)

Tworzywo

Tworzywo op. jednostkowego

Kraj pochodzenia Polska

Kategorie strączkowe

Producent BIO PLANET – seria ZIELONA

SKŁADNIKI

fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

                                                                                                                                                               

OPIS

Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy  jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

 uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna – 1534 kJ / 363 kcal

Tłuszcz – 0,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g

Węglowodany – 63 g

w tym cukry – 0 g

Błonnik – 13 g

Białko – 20 g

Sól – 0 g


 

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



prażone migdały, krzem bor jod, olejek jojoba cena, czosnek niedźwiedzi świeży sklep