jak zrobić popcorn z kukurydzy z pola, papryka wędzona przyprawa, sok z granatów przeciwwskazania, wit.k2mk7, mydlo czarne, nasiona chia gdzie kupić, bazylia właściwości lecznicze, szampony babuszki agafii opinie, yerba pajarito
FASOLKA ADZUKI BIO 1 kg – BIO PLANET
Kod kreskowy –
PKWiU –
Masa:
Tworzywo
Kraj pochodzenia Polska
Kategorie strączkowe
Producent BIO PLANET – seria ZIELONA
SKŁADNIKI
fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1534 kJ / 363 kcal
Tłuszcz – 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 63 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 13 g
Białko – 20 g
Sól – 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
prażone migdały, krzem bor jod, olejek jojoba cena, czosnek niedźwiedzi świeży sklep