MULTIWITAMINY I MINERAŁY W TABLETKACH BIO 36 g (60 szt.) – PURASANA suplementy diety

guarana, woda z solą, zioła chia, z czym nie łączyć witaminy c, cherbaty, żurawina świeża sklep

MULTIWITAMINY I MINERAŁY W TABLETKACH BIO 36 g (60 szt.) – PURASANA

Kod kreskowy –

Kod kreskowy
5400706616393

PKWiU –

PKWiU
10.89.19.0

Masa:

Masa netto (g)
56

Tworzywo

Tworzywo op. jednostkowego

Kraj pochodzenia Belgia

Kategorie suplementy diety

Producent PURASANA

SKŁADNIKI
inulina*, mieszanka* ekstraktów roslinnych zawierająca witaminy i minerały [z amli (Phyllanthus emblica L.), zielonej herbaty (Camellia sinensis), liść curry (Murraya koenigii (L.) Spreng), bazylia ( Ocimum basilicim L.), shiitake (Lentinula edodes Berb. Pegler), szpinak (Spinacia oleracea L.), skórka cytrynowa (Citrus x limon (L.) Osbeck), moringa (Moringa oleifera Lam.), marchew (Daucus carota L.), arnota właściwa (Bixa orellana L.), bazylia azjatycka (Ocimum teneiflorum L.), otręby ryżowe (Oryza sativa L.), pietruszka (Petroselinum crispum (Mill.) Nyman ex A.W. Hill), porosty (Cladonia rangiferina)], białko ryżowe* (Oryza sativa L.), otręby ryżowe* (Oryza sativa L.), ekstrakt ryżowy* (Oryza sativa L.) (*składniki ekologiczne).

OPIS
Suplement diety z witaminami, składnikami mineralnymi i mikroelementami.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, niewidocznym i niedostępnym dla dzieci.

ZASTOSOWANIE
2 tabletki dziennie przed posiłkiem popijając wystarczającą ilością płynu. Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplementy diety nie zastępują zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego stylu życia. Nie stosować dtugotrwale bez porady specjalisty.Nie stosować w czasie ciąży. Nie nadaje się dla osób przyjmujących leki przeciwzakrzepowe z grupy kumaryny. 

2 tabletki (1,2 g) zawierają: witamina A: 248 µg (31%**), tiamina: 0,72 mg (65%**), ryboflawina: 0,72 mg ((51%**), niacyna: 4,3 mg (27%**), kwas pantotenowy: 1,1mg (18%**), witamina B6: 1,1 mg (79%%**), kwas foliowy: 180 µg (90%**), witamina B12: 1,44 µg (58**), witamina C: 27 mg (34%**), witamina D: 5,5 µg (110%**), witamina E: 5,3 mg (44%**), witamina K: 32,4 µg (43%**), cynk: 1,8 mg (18%**), mangan:0,36 mg(18%**), żelazo: 6,5 mg (46%**), chrom: 14,4 µg (36%**), jod: 54 µg (36%**), miedź: 0,18 mg (18%**), molibden: 10,8 µg (21%**) (**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).



mąka gryczana zastosowanie, mąka ryżowa ig, parfum w kosmetykach działanie, stewią, najlepszy kwas hialuronowy, vivio sklep, nasiona chio, sadło gęsie, pęcherzyk żółciowy objawy