komosa ryżowa czerwona, przepis na pastę z ciecierzycy, pini orzechy, ocet winny cena, czy masło można zastąpić margaryną, syrop klonowy właściwości
ORZESZKI PEKAN W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I KAKAO BIO 100 g – TERRASANA
Kod kreskowy –
PKWiU –
Masa:
Tworzywo
Kraj pochodzenia Holandia
Kategorie nap. kokos, masła orz., syr. klon. inne
Producent TERRASANA
SKŁADNIKI
czekolada mleczna* (73,9%) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mleko pełne w proszku*, masa kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), orzechy pekan* (25%) (orzechy pekan*, olej słonecznikowy*), kakao w proszku* (1%), substancja glazurująca: guma arabska* (*certyfikowany składnik ekokogiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna- 2457 kJ/ 590 kcal
Tłuszcz – 26,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 10,7g
Węglowodany -1,0 g
w tym cukry – 1,0 g
Białko -28,5 g
Sól – 5,87 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.
witamina c do basenu gdzie kupić, siemie na włosy, woda kokosowa sklep, fasolka mung, majeranek do czego, borówka czerwona