PASTA CURRY INDIAN TIKKA MASSALA BIO 80 g – AMAIZIN napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne

kminek cena, chlorek magnezu na co pomaga, metalowa słomka, coś dla zdrowia opinie, kasza manna ig, orzech laskowy

PASTA CURRY INDIAN TIKKA MASSALA BIO 80 g – AMAIZIN

Kod kreskowy –

Kod kreskowy
8718976015592

PKWiU –

PKWiU
10.84.12.0

Masa:

Masa netto (g)
80

Tworzywo

Tworzywo op. jednostkowego

Kraj pochodzenia Holandia

Kategorie napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne

Producent AMAIZIN

SKŁADNIKI
zioła i przyprawy * (kolendra*, czosnek*, kumin*, chili*, imbir*, kurkuma*, koper włoski*, kardamon*, liść limonki*, cynamon*, goździki*, pieprz*), pomidor*, olej kokosowy*, ocet winny*, sól, ryż*, kokos*, syrop ryżowy*, cebula (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczna pasta curry Indian Tikka Massala. Opakowanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 788 kJ / 188 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  3,6 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry:  4,1 g
Białko: 2,6 g
Sól: 3,3 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Usmażyć 350 g kurczaka i 2 cebule. Dodać 200 g pokrojonych pomidorów, następnie dodać curry oraz 200 ml jogurtu lub śmietany

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



chleb z mąki żytniej 2000, czarnuszka jak stosować, słodzik stevia, migdał, kolagen w tabletkach noble health