mąka żytnia 2000, deser chia z jogurtem, sok z aloesu przepis, noble health class a collagen wizaz, czarny sezam sklep, matcha w proszku, kwas hialuronowy zastosowanie
PASZTET BIO 180 g – SMAK EKO
Kod kreskowy –
PKWiU –
Masa:
Tworzywo
Kraj pochodzenia Polska
Kategorie słoiki mięsne, smalec, pasztet
Producent SMAK EKO
SKŁADNIKI
mięso wieprzowe* 65%, wątroba wieprzowa* 12%, woda, tłuszcz wieprzowy*, sól morska, przyprawy* (pieprz*, cebula*, gałka muszkatałowa*, liść laurowy*), mąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konserwa mięsna podrobowa wieprzowa sterylizowana.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1330 kJ / 322 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: < 0,5 g
Białko: 14 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2° do + 21°. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 48 godzin.
ziarna słonecznika, ewa soda, czarny ryż cena