SALCESON WŁOSKI BIO (około 0,35 kg) – WASĄG wędliny wieprzowe, drobiowe

woda alkaliczna zjonizowana, ciasto z olejem kokosowym, fasolka mung przepisy, odmiany cebuli, acerola sanbios, tahini cena, pierzga cena, mydło marsylskie opinie, z czym jeść płatki owsiane, surowce kosmetyczne hurtownia

SALCESON WŁOSKI BIO (około 0,35 kg) – WASĄG

Kod kreskowy –

Kod kreskowy
291139

PKWiU –

PKWiU
10.13.15.0

Masa:

Masa netto (g)
350

Tworzywo

Kraj pochodzenia Polska

Kategorie wędliny wieprzowe, drobiowe

Producent WASĄG

SKŁADNIKI
mięso wieprzowe* 54,9%, woda, żelatyna spożywcza, sól, przyprawy naturalne*, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Osłonka niejadalna. Pakowane w atmosferze ochronnej.

UWAGI
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej na platformie o +/- 20%

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 500 kJ/ 120 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Białko: 14,0 g
Sól:  2,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do 10ºC




produkty z nasion kakaowca, najzdrowszy makaron, ostropest mielony opinie, kurkuma cena, hummus na diecie, soda oczyszczona 1 kg cena, cytrynowy pieprz, bakteria helicobacter pylori objawy, chlorek magnezu sześciowodny jak stosować, żywe kultury bakterii jogurtowych, cynamon laska