woda alkaliczna zjonizowana, ciasto z olejem kokosowym, fasolka mung przepisy, odmiany cebuli, acerola sanbios, tahini cena, pierzga cena, mydło marsylskie opinie, z czym jeść płatki owsiane, surowce kosmetyczne hurtownia
SALCESON WŁOSKI BIO (około 0,35 kg) – WASĄG
Kod kreskowy –
PKWiU –
Masa:
Tworzywo
Kraj pochodzenia Polska
Kategorie wędliny wieprzowe, drobiowe
Producent WASĄG
SKŁADNIKI
mięso wieprzowe* 54,9%, woda, żelatyna spożywcza, sól, przyprawy naturalne*, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Osłonka niejadalna. Pakowane w atmosferze ochronnej.
UWAGI
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej na platformie o +/- 20%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 500 kJ/ 120 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Białko: 14,0 g
Sól: 2,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do 10ºC
produkty z nasion kakaowca, najzdrowszy makaron, ostropest mielony opinie, kurkuma cena, hummus na diecie, soda oczyszczona 1 kg cena, cytrynowy pieprz, bakteria helicobacter pylori objawy, chlorek magnezu sześciowodny jak stosować, żywe kultury bakterii jogurtowych, cynamon laska